Franchise

Hazai és nemzetközi szolgáltató egységek üzemeltetésére franchise partnereket keresünk!

Egy tapasztalt üzletember pontosan tudja, hogy az egyik legnagyobb kincs egy vállalkozás beindításakor, ha pontosan tudjuk mit kell tennünk. Ha nem kell saját magunknak kitalálnunk, kikísérleteznünk van mit kell tennünk. Sokkal egyszerűbb, ha van egy sorvezető, amelyet elégséges követnünk ahhoz, hogy a vállalkozásunk sikeres, prosperáló legyen. Miközben óriási nyugalmad ad, hogy mindezt valaki más már kipróbálta, így egy garantáltan működő rendszernek lehetünk részei, amely egy hagyományos vállalkozáshoz képest sokkal gyorsabb megtérülést kínál.

Ezen előnyöket nyújtja egy jó franchise és a Lotus Cleaning most egy ilyen lehetőséget kínál Önnek.

Kulcsrakész vállalkozás:

  • Alapanyagok – teljes körű piackutatás alapján a legmegfelelőbb eszközöket biztosítjuk
  • Kész technológia – Önnek nem kell fel- vagy kitalálnia a technológiát, azt készen kapja
  • Oktatási rendszer – nem elég ismerni a módszert, azt is át kell tudnia adni a kollégáinak, munkatársainak. Az oktatási rendszer ezért kritikus eleme minden jó franchise-nak.
  • Folyamatirányítási rendszer – hogyan üzemeltesse a franchise-t, milyen folyamatok vannak, és azokat miként kell nyomon követnie, hogy sikeres lehessen.
  • Design – kész kidolgozott arculatot kap
  • Marketing rendszer – mit kell tennie, hogy sorban álljanak az ügyfelek. Az egyik legfontosabb kérdés, hiszen ennek köszönheti az ügyfeleket.

 

Amennyiben kedvet érez franchise rendszerben együttműködni a Lotus Cleaning-gel, illetve szeretne bővebb információkat kapni, írjon nekünk:

info@lotuscleaning.eu