50% és ajándék köszönetként

Elégedettek vagyunk. Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy a Lotus Cleaning szárnyal. Indulásunk óta közel 10.000 vásárlót és több, mint 5.000 autótulajdonost tettünk boldoggá. Több országban van már saját képviseletünk is, mint például Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Norvégiában és Szlovéniában. Erre pedig hihetetlenül büszkék vagyunk. Ezért lehetünk elégedettek.

De persze ez nem csak a mi érdemünk. Hanem a tiétek is, akik bizalmat szavaztok nekünk és termékeinknek. Hiszen minden új termék, új márka vásárlása kockázatos lehet. És ezt Ti vállaljátok, amiért mi végtelenül hálásak vagyunk. Hálából pedig különleges ajándékkal készültünk.
Fejlesztettünk egy applikációt, mellyel azonnal, bárhonnan elérhető telefonról a teljes áru és szolgáltatás tárunk, de nem ez a valódi ajándék.
A My Lotus appot letöltők kapnak egy kuponkódot.  A kapott kuponkóddal kiegészítheted vásárlásod értékét a kosárba tett termékek értékének 50%-val. ( Pl: ha a kosárérték 10.000Ft, akkor választhatsz még terméket 5.000Ft értékben) Bármilyen Angelway és Lotus terméket vásárolhatsz webáruházunkból. Az akció a  csomagokra és az akciókra, valamint a díszdobozos termékeinkre nem vonatkozik.

A százalékos kedvezmény csak a termékekre vonatkozik. Természetesen kérhetsz személyes átvételt ingyenesen vagy házhoz szállítást, de ez esetben a  postaköltséget neked kell állnod, akkor is, ha akciós termékeket választottál.


A My Lotus applikáció azonban mást is tartogat számotokra. Olyan akciókat és kedvezményeket szeretnénk ezen a felületen veletek megosztani, amelyek máshol nem lesznek elérhetők. Ezekről a különleges ajánlatokról az értesítésekben küldünk tájékoztatást. Sőt, ha engedélyezed az értesítőket, akkor lehetőséged lesz bármilyen szolgáltatásunkat akár féláron elcsípni, legyen az Belső ápolás csomag, vagy akár egy Prémium fényesítő polír. A műhelyünkben külső okokból keletkező szabad órákat kifejezetten az appot letöltőknek ajánljuk majd.

Mit kell tenned? Töltsd le a My Lotus appot az Google Play-ből vagy App Store-ból. A kapott kuponkóddal már válogathatsz is kedvedre termékeinkből és szolgáltatásainkból.

Viszont egy dologtól óvva intünk! Ne hamarkodd el és gondold jól át, mire használod föl a százalékos kedvezményedet, mert ez a lehetőség most egyedi és a közeljövőben nem indítunk hasonló akciót! Érdemes, tehát jól bevásárolni.

A kuponkód nem aktiválódik automatikusan, így kérjük, hogy a megrendeléskor a megjegyzésben vagy utána e-mailben, telefonon add meg nekünk a kapott kuponkódot!

Az akció 2018. december 31-ig érvényes!

És csak, hogy meg osszuk veletek mindazt a lelkesedést és elhivatottságot, mellyel kis csapatunk a szekeret tolja: a Lotus Cleaning még rengeteg új lehetőséggel, ötlettel és céllal készül a jövőben is.