6 és fél perc a csoda

Szeretjük a gyors dolgokat. Mert az idő nagy érték. Kevés az a szerencsés, akinek van lehetősége otthon órákat autóápolásra fordítani.

Mi most ígéretet teszünk arra, hogy 6 és fél perc alatt csodát fogsz látni. Ha most a fejedet rázod, akkor teljesen megértünk. Ugyanis a csodákra még az Univerzum is évekig készül. Akkor mi, kis emberek hogyan is lennénk rá képesek, ily csekély idő alatt?

Nos, a válasz egyszerű. Mi is évekig fejlesztettük, teszteltük és finomítottuk termékeinket ahhoz, hogy a végeredménytől elámulj.

De elfogsz. Ez bizonyos.

Nincs is annál lehangolóbb látvány, mikor autód frissen mosottan csillog a tisztaságtól és elégedetten mosolyogsz, hogy láthatod szereteted tárgyának vásárlás közeli állapotát, és akkor meglátod a felniket. Megannyi sampon, kefe, vízsugár sem javít az állapotán. Legfeljebb az időjárás okozta szennyeződés kevesebb rajta. Persze, hiszen a felnikbe égett fékpor vasreszeléke ezektől nem oldódik ki.

Jó hírünk van! Összeállítottunk egy csomagot, amelytől nemcsak, hogy mosolyogni fogsz, de konkrétan leesik az állad. És még az árát is csökkentettük. Na meg ingyen ki is szállítjuk!

És, hogy mit tartalmaz ez a bizonyos csodás  felni csomag?

Először is LOTUS IronXtreme tisztítót. Ezt az innovatív terméket célzottan a fémrészecskék oldására fejlesztettük ki, vagyis az autó első részének ápolására ajánljuk, mert itt lényegesen makacsabb szennyeződésekkel kell megbirkóznunk. Például a tárcsákba égett fékporral. No de nem csak erre kiváló: az autó fényezése nagyon sok, apró fémrészecskét kénytelen elszenvedni. Tehát, ha hosszútávon szeretnénk csodálni, akkor ajánlatos évente pár alkalommal az egész autót lekezelni!

A LOTUS IronXtreme hatékonyságának növelésére tettünk a csomagba egy speciális fékpor eltávolító kefét.

A hátsó kerék tisztítására a LOTUS Wheel Cleaner-t ajánljuk, ami az első kezelést követően már akár mind a négy felni tisztítására is elegendő.

A csomag tartalmaz még egy ANGELWAX Bilberry Wheel wax-ot, amivel nemcsak ragyogóvá tehető a megtisztított felület, de rendkívül tartóssá is, így legközelebbi tisztításkor már lényegesen könnyebb dolgod lesz a felnikkel.

És természetesen ajánlatunk része egy 4db-os microszálas törlőkendő csomag is, a megfelelő felvitelhez és visszatörléshez.

Nagyon fontos elmondanunk, hogy a várt eredmény csak a használati utasítás pontos betartásával érhető el! De ne ijedj meg, semmi ördöngös nincs benne.

Biztosak vagyunk abban, hogy az első használatot követően autódnak nem lesz ideje olyan gyorsan koszolódni, mint ahogyan te ápolni szeretnéd.

Nos? Kipróbálod? ITT megtalálod.