Amíg te nyaralsz, mi újjá varázsoljuk autódat

A szépen ápolt autó fontos. Fontos annak, akinek az autója egyben a munkaeszköze és ezzel jár megbeszélésekre, találkozókra. Fontos annak, akinek az autója a hobbija és a szenvedélye, de fontos annak is, aki tudja, hogy az autó ápolása nemcsak esztétikai kérdés, hiszen a gondosan ápolt autó hosszabb élettartamú.

Az autó rendszeres ápolásával és professzionális kezelésével számos probléma megelőzhető. Elkerülhető például, hogy a küszöbökön, a keréktáji íveken rozsda jelenjen meg, idő előtt öregbítve a járművet. Az autód rendszeres kezelése a nyári szezonban az UV védelem miatt kimondottan fontos, hiszen a napsugárzás rendkívül erősen károsíthatja a kasztnit. Egy vízlepergető bevonattal pedig megelőzhető az apró vízcseppek mentén képződő vízkő, amitől az autó hamar elveszíti korábbi fényét.

Mikor érdemes kezelni az autót?

Félévente, évente elegendő megismételni a szakszerű ápolást attól függően, hogy mennyire vesszük igénybe az autót a hétköznapokon. Mivel ezek a csúcskategóriás termékekkel történő kezelések és hozzáértést igénylő, időigényes folyamatok ezért sok esetben a tulajdonosok a hosszabb utazások alakalmával kerítenek sort a nyáron esedékes ápolásra. Hacsak nem autóval mész nyaralni, kérj időpontot szalonunkba a nyaralásod idejére, és amíg te pihensz, mi új fénnyel és extra védelemmel látjuk el autódat. Így nem kell amiatt sem aggódnod, hogy amíg nem vagy otthon esetleg kárt tesznek parkoló autódban.

Ha nem tudod milyen kezelés lenne ideális autód számára, attól még nyugodtan kérj hozzánk időpontot, és amikor elhozod hozzánk, az állapotának megfelelő csomagot fogunk neked ajánlani!  Amikor hazajössz a nyaralásból, kollégáid nemcsak a barnaságodra lesznek irigyek, de a napfényben tökéletesen ragyogó autódra is!

Miért a Lotus Cleaning?

Magyarországon kizárólag nálunk kaphatod meg azokat a prémium autókozmetikai szereket, kerámia és egyéb extra bevonatokat, amik a legmagasabb minőséget biztosítják autód számára. A speciális prémium minőségű anyagoknak és eljárásoknak köszönhetően autód hosszú ideig megőrzi magas fényét, és a bevonatok segítségével extra védelmet is kap.
Új és használt autókra is alkalmazható kezeléseinkkel a Te autód is tovább őrizheti meg értékét, de még a szalonból frissen elhozott vadonatúj autó fényezését is klasszisokkal szebbé és ellenállóbbá varázsoljuk műhelyünkben!

Kérj időpontot és újjávarázsoljuk autódat nyaralásod alatt!