Cabrio ápolás szakértőktől

Téged is feltölt a vezetés élménye? Alig várod, hogy jó idő legyen, és végre megnyomhasd a tetőt leengedő gombot a cabriodon és rálépj a gázra?
Szép időben nincs is nagyobb élmény, mint leengedett tetővel autózni az országúton. Vászontetős kedvenceinkről minden szezon előtt és után érdemes gondoskodni, hiszen a környezeti hatásoknak sokkal inkább ki vannak téve. A tető anyagát nemcsak sűrűbben, de speciális anyagokkal kell ápolni ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizzék szépségüket és állapotukat.

A tetők az idő múlásával és a nap UV sugárzásának köszönhetően veszíthetnek színükből, vízlepergető képességükből és rugalmasságukból. A tető elhanyagolása rontja a szeretett cabrio megjelenését, de ami a nagyobb baj, hogy beázáshoz és szakadásokhoz is vezethet. A beázás pedig további károkat okozhat az autód belsejében hosszú távon. Ezért nemcsak nyáron, de a téli pihenő előtt is érdemes elvinni egy komplett, speciális ápolásra lenyitható tetejű kedvencünket.

Különleges ápolás egy különleges autónak

A Lotus Clenaningnél a cabriodnak egy külön csomagot állítottunk össze, hiszen speciális ápolásra és tisztításra van szüksége. Először tökéletesen megtisztítjuk a vászontetőt, a legapróbb részekből is kiszedjük a szennyeződést és a zsírfoltokat is eltüntetjük. A tetőt egy speciális géppel szárítjuk meg, majd ezt követően védő bevonatot viszünk fel a felületre. Ezzel a bevonattal érjük el a maximális vízlepergető hatást és a 100%-os UV védelmet, így elkerülhető a beázás és nem szívja ki a tetőt a nap. Vagyis ezzel a kezeléssel autód tovább megőrzi minőségét, hiszen meghosszabbítjuk a szövet élettartamát.

Természetesen az autó többi részével is foglalkozunk, miután a legkényesebb és legkülönlegesebb ápolást igénylő részről, a tetőtől gondoskodunk. Az autót kívülről nanotechnológiás eljárással tisztítjuk meg. Ezután következik a belső felületek megtisztítása, a porszívózás, a műanyagfelületek ápolása, és az üvegfelületek külső-belső tisztítása.

A napsütéses, meleg időben mi is jelenthetne nagyobb örömöt, mint az országúton vezetni élvezve a szabad levegőt és a sebességet. Ez az élmény pedig nem is lehetne tökéletesebb, mint amikor egy ragyogóan tiszta, csillogó cabrioban ülhetsz. Hozd el hozzánk kedvencedet, hogy minél tovább élvezhesd a szabadság érzését a gyönyörű autódban.

Kérj időpontot hozzánk még ma!