Elvigyünk Las Vegasba?

Büszke vagy az autódra és a lehető legjobban óvod, tisztítod és ápolod?
Nevezz vele a Lotus Cleaning autó szépségversenyre mert elképesztő nyereményeket sorsolunk ki az indulók és a szavazók között! A legszebben csillogó autó tulajdonosát elvisszük Las Vegas-ba a Sema Show-ra!

A főnyeremény ugyanis nem más mint egy kétszemélyes 10 napos Las Vegas-i utazás, ahol nemcsak a szállást, a világ legnagyobb autó-motor tuning show-jára szóló belépőt és az utazásodat fizetjük, de teljes ellátást, ráadásul 10×100 dollár költőpénzt is kapsz! Közel 4 millió forintos álomutazást nyerhetsz!

Mit kell tenned?

  1. Szerezz be egy Lotus Komplett csomagot bármely viszonteladói partnerünknél vagy web áruházunkból.
  2. A csomagban található prémium minőségű Lotus Cleaning termékekkel kezeld az autód.
  3. Fotózd le kedvencedet a kezelés után. Készíts szép, éles képeket, mert minden héten választunk egyet a feltöltött fotók közül, amit a Lotus Cleaning Facebook oldalain is megosztunk, ami plusz szavazatokat hoz! Ne feledd több, mint 35.000 ember követi az oldalainkat.

Fontos! A csillogó autód mellett mindenképpen helyezd el a Lotus Komplett csomag teljes tartalmát és írj egy rövid mondatot a tapasztalataidról! A részletes játékszabályzatot itt találod!

Utazz TE Las Vegasba!

Az az autótulajdonos nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Minden nap szavazhatsz egyszer, ezért buzdíts minél több barátot, ismerőst, hogy szavazzanak az autódra. Így te lehetsz a szerencsés, aki megnyerheti a tíznapos álomutazást Las Vegasba!

Szavazz a legszebbre, megéri!

Nemcsak a pályázókra, a szavazókra értékes ajándékok várnak! A szavazók között kisorsolunk hármat a prémium kezeléseink közül, amikkel autód tartós védelmet és csillogást kap.

  • Lotus Cleaning Korrekciós polír csomagot plusz Kamikaze kerámia bevonattal 300.000Ft értékben.
  • Lotus Cleaning Fényesítő polír csomagot plusz Kamikaze Infiniti wax bevonattal 200.000Ft értékben.
  • Lotus Cleaning  Angelwax csomagot  50.000Ft értékben.

Nevezz, és szavazz minél többször! Már csak szeptember 20-ig van időd, ne késlekedj! Részletekért kattints ide!