Így lesz tükörfényes az autód

Egy alapos mosás után az autód gyönyörűen ragyog, de általában egy hét sem telik el és újra a régi, szinte matt felület köszön vissza. Jön egy nagyobb eső, vagy egy porfelhő és, ha nem tartod fedett helyen autódat, vége a ragyogásnak. A finom karcokkal, lakkhibákkal nem tud mit kezdeni a mosó, sőt, csak ront rajta ezért van az, hogy a kasztni ragyogása csak napokra tér vissza.

Ahogy nyáron tűzi a nap, rongálja a savas eső, beleég a madárürülék és a bogarak, télen pedig a fagy és az só korrodálja, úgy veszít évről évre fényéből az egykor tökéletes fényezés. Megjelennek az apró karcok, a megmagyarázhatatlan foltok, és odavész a ragyogás pár év alatt.

Tudj róla, hogy ez nem törvényszerű! Megfelelő ápolással elkerülheted a kasztni fakulását és javíthatsz az autó állapotán is. Legújabb szolgáltatásunk a Lotus All in One csomag, próbáld ki, ha nemcsak hosszan tartó ragyogást, de védelmet is szeretnél autódnak! Ilyen szolgáltatást csak a Lotusnál találsz. Egyedülálló, új holland technológiával és autóápolási szerekkel dolgozunk, amivel újra visszaadjuk a gyárinál is szebb ragyogást, az extra védelemmel pedig azt is elérjük, hogy a kasztni minél tovább megtartsa új fényét.

Hogyan érjük el mindezt?

A védett felület kevésbé koszolódik, karcolódik, vagyis sokkal később veszít ragyogásából. Ezzel a kezeléssel tükörsima felületet varázsolunk, hiszen a legapróbb karcokat is elrejtjük a fényezésről. Így 120%-kal jobban fog csillogni a kasztnid, újra szalonfényben pompázó autód lesz. Mivel egy tökéletes vízlepergető felületet hozunk létre, ezért az autódról szinte leperegnek majd a szennyeződések és az eső miatti vízkövesedés sem fogja fakítani a kasztnit.

Ráadásul a legmagasabb UV védelemmel látjuk el, amit csak autó kaphat, hiszen a nap ereje rendkívüli mértékben képes a legfelső lakkréteget rongálni.  A védőrétegnek köszönhetően a savasan bomló bogártetemek, növényi részek vagy a madárürülék sem károsíthatják a felületet. Ráadásul a felnik is speciális védőrétegét kapnak, hogy a fékpor könnyedén, egy mozdulattal letörölhető legyen. Ez az extra védelem akár fél évig is tartós marad.

A ragyogó külsőhöz tiszta belső társul!

Természetesen nem hagyhatjuk, hogy egy kívülről makulátlanul tiszta és ragyogó autó belülről ne legyen rendben tartva. De ezekért már nem kell fizetned nálunk! Ajándékba kapod az All in One csomaghoz a porszívózást, és a teljes beltér ózonos fertőtlenítését, ami a kellemetlen szagokat is semlegesíti.

Te is szeretnél végtelenül büszke lenni az autódra, tedd próbára új All in One csomagunkat! Nem fogsz csalódni!