Így tisztíts otthon is szakszerűen

Korábban már írtunk arról, hogy vannak olyan szennyeződések, amiket bizony nem szabad sokáig az autó fényezésén hagyni, különben maradandó károsodást okoznak rajta. Ha figyelsz ezekre, sokkal tovább tartanak a védelmi bevonatok is, de ha még nincs ilyen az autódon, akkor még fontosabb megvédeni a fényezést a szerves szennyeződésektől.

Mielőbb távolítsd el ezeket a fényezésről!

A bogártetemek erősen savas hatásúak és könnyedén megmarják a fényezést. Ezektől jobb mielőbb megszabadulni, hogy ne okozzanak maradandó kárt a felületben. Vagyis mielőbb mosd le a muslica hadat egy autópályás utazás után, vagy ha valami nagyobb bogár kenődött szét a kasztnin.

A fákról lehulló gyanta, a fanedv, növényi részek apró, de makacs szennyeződések, amik főleg a napos időben sajnos gyorsan beleégnek a lakkrétegbe. Ezekkel is az a baj, hogy mikro sérüléseket eredményeznek és a kasztni fénye tovább mattul miattuk.

A madárürülék a lakkréteg legnagyobb ellensége, savas kémhatása miatt órák alatt megmarhatja a fényezést. Ilyen esetben sem szabad azonban szivaccsal, kefével elkezdeni eltávolítani. A legjobb, ha alaposan leáztatod, vagy egy benedvesített mikro szálas törlőkendővel felitatod.

Ezeknek az eltávolítását akkor végzed szakszerűen, ha a vizes áztatás vagy nagynyomású mosás után nem hagyod az autón a megszáradni a vízcseppeket. A vízcseppekben lévő vízkő ugyanis ottmarad a felületen és nemcsak mattítani fogja a felületet, de mikrokarcolásokat majd hologramokat is okoznak. Vagyis nemcsak a mosás, a szárazra törlés is nagyon fontos az autód védelme érdekében.

Az sem mindegy, hogy mivel törlöd az autód felületét

Nem csak a nedvszívó képesség mérvadó egy autótörülköző esetében. Fontos, hogy az otthoni ápoláskor használt törlőkendő ne karcolja meg a drága fényezést. Otthoni vagy magas nyomású mosás után a legfontosabb, hogy karcmentesen tudd szárazra törölni az autódat. A tökéletes folt, csík és karcmentes szárítás nélkülözhetetlen kelléke a Lotus Deluxe Drying towel a rendkívüli minőségű, magas nedvszívó képességű autótörölköző.
Ez a prémium minőségű kétoldalas törölköző elengedhetetlen kellék autód alapos tisztításához, mikro szálas, így gyorsabb, biztonságosabb vele a tisztítás. Egy törölköző akár két átlagos méretű autó szárazra törlésére is alkalmas, sőt törlőkendőink kivétel nélkül többször felhasználhatók minőségromlás nélkül.

Akciós csomagunk most 2db Lotus Deluxe Drying towel törülközőt tartalmaz, amely mellé ajándékba adunk egy 4.990Ft értékű, LOTUS Premium Drying towel (egyoldalú, karcmentes) autó törölközőt.

Ragyogjon autód sokáig karcmentesen, rendeld meg most a limitált törlőkendő csomagot!