Mire való a kerámiabevonat?

A kerámia bevonat neked is megéri! Szeretnéd meghosszabbítani a kasztni élettartamát?

Szeretnél környezeti és kémiai hatások (savas eső, jégeső, útszóró só, extrém meleg és hideg) elleni maximális védelmet?Rendkívül könnyű tisztíthatóságra és száríthatóságra vágysz?

Ha minderre szükséged van, válassz kerámiabevonatot!

A kerámia bevonat hozzátapad az autó legfelső lakkrétegéhez és miután megkötött, akár a gyémánthoz hasonló keménységű vékony páncéllá alakul. Mintha egy új, második lakk védőréteget kapna az autó, ami hihetetlenül kemény.

Ezek a rétegek teljesen átlátszóak, rendkívül ellenállóak. Az autó minden külső (műanyag, krómozott vagy nyers fém, lakkozott, tükör, matricával, fóliával ellátott) felülete kezelhető kerámia bevonattal, segítve, hogy tisztán tartásuk és megvédjük a külső behatásokról.

A bevonat nem akadályozza meg a mikrokarcolások kialakulását, de nem a lakkréteg fog sérülni, hanem a kerámia bevonat, így növelve a kasztni és az autó élettartamát.

Mit tesz az autóval a kerámiabevonat?

  • Az autó fényezése a kémiai hatásoknak (savas eső, só, bogártetem, madárürülék) sokkal jobban ellenáll.

  • Nagyfokú vízlepergető hatásának köszönhetően nehezebben koszolódik és sokkal könnyebb lesz tisztítani az autó felületét.

  • Mivel erősen taszítja a szennyeződéseket (gyanta, madárürülék, kátrány, sár, eső), így sokkal ritkábban kell majd lemosni az autót.